Освітній процес закладів дошкільної та позашкільної освіти в умовах війни: у міській раді провели робочу зустріч із керівниками навчальних установ

15:39 16 Грудня 2022

Підбили підсумки навчального року, що минає, обговорили нагальні проблемні питання та окреслили плани розвитку на майбутне. 15 грудня, у міській раді Дрогобича відбулась робоча зустріч очільника громади Тараса Кучми, керівника відділу освіти Віталія Вовківа з директорами закладів дошкільної освіти та позашкільних навчальних закладів Дрогобича та територіальної громади.

Найперше, присутні обговорили проблемні питання, що виникли під час роботи освітніх установ в час повномасштабної війни та енергетичних викликів. Зокрема, говорили про актуальні питання, що стосуються встановлення теплових насосів.

Нас чекає складна зима, тому разом ми маємо створити всі умови, щоб нашим дітям було тепло та комфортно перебувати у закладах освіти. Ця зустріч проводиться для того, щоб ви могли сказати про свої потреби, а ми якісно та оперативно на них зреагувати, – наголосив Тарас Кучма.

Окрім цього, освітяни закладів дошкільної освіти та позашкілля вели мову і про організацію роботи своїх установ та окреслили вектори розвитку на новий 2023 рік.

Наше спільне завдання з керівниками закладів освіти – організувати безпечний простір та освітнє середовище, створити належні умови навчання та оперативно реагувати на будь-які виклики і випадки надзвичайних ситуацій в умовах воєнного стану. Такі зустрічі плануємо проводити і надалі, щоб моніторити стан справ у закладах дошкільної освіти міста та громади, – зазначив Віталій Вовків.

На завершення зустрічі – керівник відділу освіти подякував директорам дошкільних та позашкільних установ за те, що їхні навчальні та розвиваючі заклади беруть активну участь в організації та проведенні благочинних ярмарків і заходів на підтримку ЗСУ і таким чином допомагають наближати перемогу.

Перейти до вмісту