Їх назвали Небесною Сотнею….

21:53 24 Лютого 2020

Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули у Києві на Майдані ,вулицях  Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, волю ,за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну ,в якій не страшно жити і народжувати дітей.

Ніхто не має права забути морозні дні 2013-2014 років , коли від напруги закипала в жилах кров, коли в ім’я віри і правди один за одним падали від куль майданівці , аби  прорости в серцях червоними квітами пам’яті. Небесна Сотня – то в серцях вогонь.

Не забула про їх життєвий подвиг і вся  шкільна родина ліцею №1 імені Івана Франка. 21 лютого 2020 року учні 9-М класу вшановували  героїв Небесної Сотні під час вечора-реквієму «Життя ,віддане на вівтар України». Зворушливими до сліз були слова отця Юрія, звернені до молодого покоління. Спільною молитвою присутні в залі пошанували усіх Героїв, які поклали голови за наше майбутнє.

Небесна Сотня – це наш біль  і наша гордість ,це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. А сліз у залі було багато…

Класний керівник Городиська Леся Федорівна

Перейти до вмісту