І студентів привітали, і “Smart city” презентували

15:05 16 Листопада 2019

Дрогобич — молодіжне, студентське місто. Щодня його вулицями бурлить молодеча енергія. Саме цієї неділі, 17 листопада, відзначаємо Міжнародний день студентів.

З нагоди свята, на запрошення керівництва Інституту підприємництва та перспективних технологій НУ «Львівська політехніка» у Дрогобичі, студентів привітав перший заступник міського голови Ігор Герман. До слова, Ігор Герман — випускник Львівської політехніки.

“Студентські роки — безцінний час. Бажаю отримати якомога більше знань, щоб після завершення навчання стати першокласними фахівцями, які розвиватимуть наше місто. Розвивайтеся і ставайте успішними! “, — звернувся до студентів Ігор Герман.

Разом з першим заступником на зустрічі побували начальник відділу ІТ та аналізу ДМР Станіслав Гайдер, а також керівник прес-служби ДМР Зеновій Квасній. Окрім привітань студентів з прийдешнім святом, молоді презентували й концепцію розвитку міста “Smart city”.

Підбиваючи підсумки зустрічі, студентів також привітав й керівник ІППТ НУ “Львівська Політехніка” Іван Жигало.

Модератором зустрічі виступив доцент ІППТ НУ “Львівська Політехніка” Лев Кльоба.

За попередньою домовленістю, невдовзі для студентів проведуть презентацію розвитку інформаційно-комунікаційної Дрогобицької міської ради та її виконавчого комітету.

Перейти до вмісту