Інформаційні вкиди та факти: очільник громади показав стан справ на першій комунальній фермі

10:26 28 Лютого 2023

Щоб наочно спростувати інформаційні вкиди, які спрямовані на цькування діяльності КП «Тарком», очільник громади Тарас Кучма особисто завітав на ферму та продемонстрував стан корів.

Впродовж останніх днів мене запитують: “А що у Вас сталося на “Таркомі”?”.
Розумію, що ці питання виникають у багатьох після серії чергових інформаційних вкидів. Щоб не бути голослівним, завітав на комунальне підприємство, щоб особисто продемонструвати реальну ситуацію, – зазначив міський голова на особистій сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Очільник громади наголошує, що засновуючи дане підприємство, зроблено благородну місію – врятовано корів, які опинилися під загрозою знищення.

Щодо розвитку підприємства, в основі лежить концепція — від землі до столу, яку поступово впроваджують.

Для успішного розвитку підприємству потрібні інвестиції. Очевидно, що ці чергові вкиди, які одразу спростувало керівництво ферми, спрямовані на те, щоб підприємство втратило потенційних інвесторів, а у громаді породити сумніви. Про це свідчать зображення корів, які були опубліковані у соціальних мережах. Зміст дописів також містить провокативний характер, який юридично можна трактувати як цькування комунального підприємства та органу місцевого самоврядування, який є його засновником.

Вкотре закликаю громадян, особливо у воєнний стан: не поширюйте сумнівну інформацію та довіряйте лише офіційним джерелам.
А для журналістів скажу, що наші фахівці завжди готові прокоментувати будь-яке ваше питання. Ми відкриті до діалогу, – наголосив Тарас Кучма.

Перейти до вмісту