Інспекцію закладів дошкільної освіти Дрогобича завершено

13:10 11 Листопада 2019

З жовтня спеціальна комісія інспектувала дитячі садки Дрогобича на якість умов для перебування у них дітей. Очолив спеціальну комісію міський голова Тарас Кучма, який ініціював цю перевірку.

Впродовж місяця Тарас Кучма спільно з комісією проінспектували всі садки міста.

У п’ятницю, 8 листопада, було проінспектовано останній — ЗДО №20 “Верховинка”, що на вулиці В. Великого.

Під час інспекції міський голова відзначив суттєві покращення у садку, які здійснили останнім часом. Це заміна вікон на енергозберігаючі, частина забрукованої території навколо будівлі, частковий ремонт дитячих кімнат, який провели завдяки підтримки батьків вихованців.

Разом з дирекцією садка міський голова обговорили питання ремонту коридору будівлі та продовження брукування території. Після бесіди з міським головою, директор садка має подати план-кошторис видатків на проведення ремонту коридору.

Зазначимо, вже завтра відбудеться підсумкова нарада міського голови з керівниками та завгоспами садків щодо підсумків інспектування та необхідності покращення умов перебування малечі у них. Зокрема, на нараді буде виголошено пропозиції, подані батьками через е-скриньку прес-служби міської ради, які керівники ЗДО повинні врахувати у подальшій роботі.

Перейти до вмісту