Інвестуй в освіту: з вересня у Дрогобичі стартує навчання у Комп’ютерній Академії IT-Step

11:30 11 Липня 2022

За останні кілька місяців до Дрогобича релокувала низка підприємств з зони бойових дій. Це свідчить про те, що систематична підготовка інвестиційних майданчиків дає позитивний результат. Зацікавив Дрогобич й представників галузі ІТ, адже серед релокованих компаній є й такі.

Відтак, до міської ради звернулись представники Комп’ютерної Академії з пропозицією розгорнути свою діяльність у місті. За словами директора філіалу Академії у Дрогобичі Кирила Сушка, місто одразу привернуло його увагу.

Я був приємно вражений, як у вас тут все організовано. Місто чисте, екологічне, сучасне. Міська рада відкрита, мені радо допомогли та проінформували. Я вважаю, що тут дуже європейський підхід, — поділився Кирило Сушко.

Комп’ютерна Академія IT-Step — це найбільша міжнародна компанія у сфері IT-освіти з сотнями тисяч випускників в різних країнах світу. Як стверджують в академії, студентів навчають за однаковою програмою, як у Дрогобичі, так і США чи іншій країні, де представлений філіал. Адже здобуті знання відкривають широкі можливості для випускників академії по всьому світу.

У Дрогобичі ІТ-Step планує навчати за такими напрямками:
– Розробка програмного забезпечення,
– Комп’ютерна графіка та дизайн,
– Мережі та кібербезпека,
– Курс з інтернет-маркетингу,
– Курс з Front-end розробки,
– Мала Комп’ютерна Академія (9-14 років),
– IT старт (7-9 років).

Навчання доступне як для дітей, так і для дорослих. Для дітей віком 7-14 років навчання складає від трьох до п’яти років. Для дорослих груп — два з половиною роки.

Зараз у нас проходить набір студентів на навчання, яке плануємо починати вже у вересні. В час війни дуже актуальними стали наші короткострокові курси, які тривають 6 місяців, адже в нових реаліях складно щось планувати на довгий період. А за допомогою таких курсів людина може здобути новий фах та почати працювати вже зараз, — прокоментував представник академії.

Серед переваг навчання в комп’ютерній академії It-Step виділяють нахил на практичні знання та високу кваліфікацію викладачів. За словами Кирила Сушка, перед початком роботи у компанії кожен працівник проходить спеціальну інтеграцію в онлайн-системі, завдяки якій можна відстежити викладацькі навички людини та її знання в цій сфері.

Ми завжди намагаємось покращувати процес навчання. В нас в кожному класі стоять камери. Так батьки можуть дивитись, як поводять себе діти на навчанні. А керівництво аналізує, як викладач веде заняття, як ставиться до студентів та чи доступно пояснює інформацію, — прокоментував директор філії у Дрогобичі.

Навчання в академії доступне у двох формах: очно та онлайн. У випадку, якщо студент не може бути присутнім на занятті, у нього є можливість переглянути матеріал у системі та не відставати від загального графіку.

Навчання на 80% складається з практики. Студенти практично з перших занять працюють над реальними практичними кейсами, які надалі можуть слугувати як портфоліо. Ми стараємось створити індивідуальний підхід до кожної людини, адже комусь потрібно більше часу для розуміння теми. Також наші учні можуть вільно користуватись ноутбуками та іншим обладнанням, коли класи вільні від занять, — зазначив Кирило.

Додамо, що після закінчення навчання діти отримують сертифікати, а дорослі —дипломи міжнародного зразку. Також, в залежності від напрямків навчання академія видає сертифікат від офіційних партнерів таких як Microsoft, Autodesk та інші.

Фото: з мережі Інтернет

Перейти до вмісту