Є розуміння: Мешканці ОСББ на вулиці М.Грушевського планують спільно з місцевим самоврядуванням вирішити багаторічні проблеми

18:42 21 Липня 2020

Мешканці ОСББ на вулиці М.Грушевського розуміють, що задавнені проблеми необхідно вирішувати гуртом. З цього приводу у вівторок, 21 липня, відбулася зустріч мешканців ОСББ «Консоль», «Мрія» та «Зодчий» з міським головою Дрогобича Тарасом Кучмою.

Участь у зустрічі взяли також заступник керівника Департаменту міського господарства Ростислав Пошивак та керівник КП «Дрогобичводоканал» Роман Шагала, депутат від округу Андрій Андрухів.

Мешканці ОСББ озвучили низку проблем, які згідні вирішувати на умовах співучасті: заміна труби водопостачання, облаштування благоустрою, встановлення дитячого майданчика, підтоплення підвалів, відведення землі. Також було озвучено одну з кричущих проблем – перепланування підвальних приміщень власниками. З’ясувалося, що у будинків відсутня технічна документація.

Зважаючи на те, що будинки є власністю мешканців, міський голова та посадовці роз’яснили процедуру вирішення озвучених проблем.

Підбивши підсумки зустрічі, сторони домовилися, що мешканці з головою ОСББ та депутатом визначать порядок пріоритетних завдань, а відтак з місцевим самоврядуванням працюватимуть над їх вирішенням.

Перейти до вмісту