Якими містяни прагнуть бачити парк Новонароджених: Розпочато е-консультації

12:34 17 Липня 2020

У Дрогобичі розпочинають роботу над плануванням парку Новонароджених.

З цього приводу у міській раді створили робочу групу, яка вперше засідала 16 липня.

До складу групи увійшли як фахівці профільних галузей Дрогобицької міської ради та представники громадськості, зокрема голови громадських організацій та окремі дрогобичани, які подавали свої кандидатури.

Головою робочої групи є завідувач сектору патріотичного виховання ДМР Лідія Жгута.

У ході засідання Лідія Жгута зазначила, що метою роботи робочої групи є напрацювання позицій, як виглядатиме цей об`єкт з урахуванням думки дрогобичан, а на далі шукатимуть можливості реалізації напрацьованого проєкту.

Під час засідання окреслили подальші плани, як працюватимуть над плануванням парку Новонароджених. Відтак, на першому етапі прийнято рішення про оголошення електронних консультацій серед мешканців міста, а також проводитимуть анкетування.

Таким чином дрогобичани матимуть змогу долучитися ідеями та продемонструвати своє бачення, як має виглядати цей об`єкт. Відтак за результатами е-консультацій напрацьовуватимуть загальний проєкт.

Електронні консультації щодо плануванням парку Новонароджених, а також вул. Малий Ринок стартують вже 17 липня на інтернет-порталі Дрогобицької міської ради впродовж наступних 14 днів.

Перейти до вмісту