Ще одна перемога у суді на користь Дрогобицької міської ради

13:30 7 Лютого 2021

У лютому 2020 року було подано позов заступником керівника Дрогобицької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Дрогобицької міської ради до ТзОВ «Олімп-2», м. Дрогобич, (вул. В.Великого, 18/1) у Господарський суд Львівської області про стягнення з ТзОВ «Олімп-2» орендної плати з юридичних осіб (безпідставно збережених коштів) у сумі 6 млн. 825 тис. грн. Позов було подано прокуратурою в інтересах держави в особі Дрогобицької міської ради з метою економії коштів громади з оплати судового збору у сумі 102 380, 63 грн.

Для заявлення вказаного позову працівниками відділу правового забезпечення Дрогобицької міської ради було надано для суд необхідні документи та проведено належні розрахунки орендної плати, у відповідності до «Положення про оренду земельних ділянок у м. Дрогобичі та порядок встановлення розмірів орендної плати за користування земельними ділянками», затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради № 703 від 27 липня 2012 року. Також фахівцями відділу біло взято участь у низці судових засідань.

28 січня 2021 року відбулося судове засідання у Господарському суді Львівської області, на якому рішенням суду ухвалено стягнути з ТзОВ «Олімп-2» на користь Дрогобицької міської ради 4 млн. 272 тис. грн.

Відділ правового забезпечення

Перейти до вмісту