Штрафи за неналежний стан рекламних конструкцій

11:46 7 Квітня 2021

Фахівці відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради проводять обстеження рекламних конструкцій на території Дрогобицької громади.

Як зазначив начальник відділу економіки Тарас Бачинський, перевірки проводяться з метою дослідження стану самих конструкцій та виявлення порушень власниками конструкцій правил благоустрою.

«Під час обстеження зафіксовано численні порушення Правил благоустрою. Про це складено відповідні приписи.
Тому нагадуємо власникам рекламних конструкцій про потребу своєчасної заміни сюжетів, забезпечення постійного належного естетичного та технічного утримання конструкцій, так як це обумовлено умовами договору.
У випадку, якщо власник не забезпечить усунення порушень при експлуатації рекламних засобів, виконавчим комітетом будуть прийняті відповідні заходи реагування до порушників. За це передбачено адміністративну відповідальність згідно зі ст. 152 КУпАП у вигляді штрафу від 850 до 1700 грн.
Дотримання Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами та законодавства про рекламу є обов’язковим для всіх суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері зовнішньої реклами», – прокоментував Тарас Бачинський.

Нагадуємо! У випадку виявлення несанкціонованої реклами, мешканці можуть повідомити про місцеве самоврядування про факт через е-сервіс «Відкрита реклама».

Перейти до вмісту