Школи Дрогобича та територіальної громади отримали нові ноутбуки

11:16 24 Грудня 2021

Під звершення 2021 року навчальні заклади Дрогобича та територіальної громади поповнилися новими ноутбуками у кількості 391 штуки. Технічну новинку місту вдалося отримати завдяки реалізації державної програми «70 х 30». За нею – 6 млн.600 тис грн на закупівлю нової техніки скерували із державної субвенції, 2 млн.350 тис.грн – дофінансування із місцевого бюджету.

Сертифікат на отримання ноутбуків 22 грудня у Львові під час Освітянської академія вручили заступниці керівника відділу освіти ДМР Ользі Олексюк. Його урочисто передав директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Паска.

Отримані ноутбуки ми розприділяємо між навчальними закладами Дрогобича та територіальної громади, їх отримають педагоги. Комп’ютери необхідні для покращення дистанційного навчання педагогічними працівниками Дрогобиччини, – зазначила Ольга Олексюк.

24 грудня першу партію ноутбуків у школи Дрогобича завезли та передали адміністрації навчальних закладів міський голова Тарас Кучма та представниця відділу освіти Ольга Олексюк. Техніку отримали навчальні установи №3, 4 та 2. На черзі інші освітні установи міста та територіальної громади.

Як зауважив керманич міста Тарас Кучма – навчальні заклади Дрогобича якісно змінюються та оновлюються, поповнюються технікою та осучаснюються – від цього, безумовно, покращується і рівень освітніх послуг.

 

 

Перейти до вмісту