Школа доброго врядування: Для службовців та старост відбувся черговий семінар

11:16 13 Січня 2021

Службовці органу місцевого самоврядування та старости у своїй роботі повинні застосовувати кращі практики, знання та навички. Саме таке завдання перед ними ставить керівництво міста.

З ініціативи КУ «Інститут міста», у співпраці з організаційним відділом, у Дрогобицькій міській раді запроваджено Школу доброго врядування. В ході семінарів службовцям та старостам демонструють не лише кращі практики та досвід успішних міст, але й діляться місцевими здобутками та нововведеннями.

На черговому семінарі учасники ознайомлювалися з сервісними послугами ЦНАПу та найкращими е-сервісами, які зараз функціонують у Дрогобичі. Як зазначили промовці Оксана Тішина – начальниця ЦНАПу та Богдан Галушка – фахівець з питань впровадження концепції «Smart city», невдовзі ці всі послуги будуть поширені й на територію Дрогобицької громади.

«Сучасний службовець, а тим більше староста, на моє глибоке переконання зобов’язані не лише ефективно виконувати свої посадові обов’язки, а й бути у постійному інформаційному тонусі: черпати нові знання та застосовувати їх на практиці. Такою платформою знань ми ініціювали проведення Школи доброго врядування», – коментує керівник КУ «Інститут міста» Володимир Кондзьолка.

Заняття Школи розумного врядування відбуваються щовівторка у стінах Дрогобицької ратуші.

Перейти до вмісту