Через пориви вітру в Дрогобичі та територіальній громаді пообривало лінії електропередач та поламало дерева

13:37 21 Жовтня 2021

Негода, яка вирує впродовж двох днів (20-21 жовтня) на Дрогобиччині наробила лиха. Як повідомив керівник відділу з питань надзвичайних ситуацій ДМР Ігор Юзв’як, пориви сильного вітру спричинили обриви ліній електропередач в місті. Зокрема пошкоджено мережі на вулицях Січових Стрільців, Чехова, Івана Франка, що у Дрогобичі, а також на вулиці Січових Стрільців, що у селі Медвежа.

Також надійшла інформація про те, що впало дерево в селі Унятичі. Рятувальники 2 центру Швидкого реагування ліквідовують наслідки негоди, – підкреслив Ігор Юзв’як.

Ще одне дерево, точніше його частина, впало в центрі Дрогобича, на Площі Замкова Гора, неподалік Костелу Св.Варфоломія.

На площі Замкова Гора вітер повалив частину дерева, яка впала на пішохідну доріжку. На щастя ніхто із пішоходів не постраждав, – додав Ігор Юзв’як.

Факт із деревом, яке не витримало наслідків стихії та впало, чітко демонструє, що комунальні служби міста проводять правильні заходи щодо кронування чи повного видалення дерев, які становлять небезпеку для пішоходів та транспорту. На їхньому місці висаджують нові зелені насадження.

Нагадаємо, вся інформація про кронування, видалення та висадку дерев доступна на Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради в рубриці “Smart City” (Е-сервіс “Зелений Дрогобич”).

Фото Володимир Кондзьолка

Перейти до вмісту