Чергова допомога породіллям: у Дрогобичі продовжують підтримувати новонароджені життя

7:57 30 Листопада 2022

29 листопада міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно з керівницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко здійснили традиційний візит у пологовий будинок міста. Станом на ранок вівторка в медичній установі на світ з’явилось 5 малюків – 3 дівчаток та 2 хлопчиків. Новонароджені із територіальної громади Дрогобича.

Тарас Кучма привітав породіль із щасливою подією у їхньому житті та традиційно побажав міцного здоров’я та гарної долі малечі.

Щиро бажаю, щоб ваші діти зростали у вільній та незалежній державі. Щоб над ними було мирне небо та не лунали звуки сирен. Радіємо з того, що незважаючи на тяжкий час наша громада поповнюється новими мешканцями. Тому наше завдання підтримати вас, – наголосив Тарас Кучма.

Поїздки у пологову установу міста у Дрогобичі уже стали доброю традицією.

Окрім спілкування з породіллями, очільник міста вручає кожній матусі пакунок з необхідними речами для малюків. Зокрема – дитячі речі, пляшечки, суміші, рушнички, забавки тощо.

Такі пакунки вирішили формувати з перших днів війни з ініціативи керівництва міста та відділу сім’ї та молоді, щоб підтримати та допомогти жінкам у час війни. Із початком акції понад 300 породіль Дрогобича та жінок із числа ВПО уже отримали такі пакунки для малечі.

У мерії міста наголошують – добру традицію продовжать і в наступному році.

Перейти до вмісту