Фінансова та медіаграмотність: Зі студентами Дрогобицького політеху діляться досвідом службовці ДМР

10:31 11 Березня 2020

Для того, щоб розпочати власну справу, варто мати знання з фінансової грамотності, а розкрутити власний бізнес — володіти навиками соціального медіа-маркетингу.

Днями у філії Львівської політехніки, яка розташована у Дрогобичі, відбулася зустрічі службовців міськради зі студентами. На практичному досвіді студентам розповіли про фінансову грамотність, планування та ведення бізнесу, про медіаграмотність, користування офіційною інформацією та промоцію власної справи за допомогою соціального медіа-маркетингу.

Зустріч відбулася у формі дискусії, в межах меморандуму про співпрацю між Львівською політехнікою і Дрогобицькою міською радою та школи розумного громадянина — «Smart Citizen School».

З боку міської ради учасниками виступили завсектору прес-служба Зеновій Квасній та головний спеціаліст відділу економіки Володимир Бегей. Модерував зустріч та роз’яснював студентам специфіку ведення власної справи керівник Дрогобицької філії політехніки, к.е.н. Іван Жигало.

В ході зустрічі студентів також ознайомили з роботою відділу економіки та інформаційно-комунікаційною стратегією Дрогобицької міської ради.

За підсумками зустрічі прийнято рішення продовжити такі ознайомчі бесіди зі студентами інших груп.

Перейти до вмісту