Фінанси, освіта, оренда майна, земельні питання – підсумки першого сесійного засідання у новому році

16:32 26 Січня 2023

Сьогодні, 26 січня, відбулося перше в цьому році засідання сесії Дрогобицької міської ради. Депутати розглянули бюджетні та освітні питання, затвердили декілька програм, а також низку рішень, що стосуються земельних відносин, оренди та приватизації майна громади.

Депутати розпочали роботу з фінансових питань та затвердили уточнений бюджет Дрогобицької МТГ.

Рішенням сесії було створено позашкільний підрозділ у складі Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого та одноголосно підтримано ініціативу встановлення на фасаді Дрогобицького ліцею №16 імені Юрія Дрогобича меморіальної дошки загиблому захиснику України Андрію Шахсінову.

При внесенні змін до бюджету Дрогобицької МТГ на 2023 рік депутати погодили, що квартал садибної забудови в районі вулиці Івана Франка у Дрогобичі, який зараз розробляється та проходитиме подальші затвердження детальних планів та інших містобудівних умов, буде передбачений для захисників України – тих, хто брав та бере участь у забезпеченні оборони України та членів сімей загиблих захисників та захисниць України.

Окрім цього депутати розглянули та затвердили низку земельних питань та питань, які стосуються оренди і приватизації майна громади.

Наприкінці засідання сесії депутати заслухали директора КП «Тарком» Максима Кравченка, який відповів на запитання, проінформував про роботу підприємства, реалізовані на сьогоднішній день заходи та плани щодо подальшого розвитку першої в Україні комунальної ферми.

Ознайомитися з рішеннями сесії можливо за посиланням: https://doc.drohobych-rada.gov.ua.

Перейти до вмісту