Фармацевтична допомога: Дрогобич отримав черговий гуманітарний вантаж від Битома

13:00 7 Березня 2022
З початку війни із польських міст побратимів до Дрогобича практично щоденно надходить гуманітарна допомога. Зокрема, уже доставлено кілька вантажівок із медикаментами, засобами гігієни, продуктами харчування. Окрім цього, до Дрогобича із Битома було доставлено реанімобіль, яким уже встигли скористатися дрогобичани та привезти із Києва на лікування у наше місто поранених військових.
Цими вихідними із польського Битома надійшла чергова гуманітарна допомога – вантажівка із медикаментами, засобами гігієни та продуктами. Як повідомила начальник міського центру Соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Оксана Матчишин – медикаменти уже скерували в першу міську лікарню Дрогобича.
Паралельно, наші польські колеги в Костелі Битома організували благочинний концерт, на якому зібрали 10 тис. злотих на допомогу українцям. Напередодні, за ініціативи міського голови Дрогобича, було складено перелік необхідних медикаментів, які закупить польська сторона за вилучені на благодійному заході кошти, – додала Оксана Матчишин.
Усю отриману допомогу із польських міст, Дрогобич не тільки акумулює в своїх медичних закладах та надає за потреби біженцям, але й формує гуманітарні вантажівки та скеровує їх в міста, які нині активно обстрілює окупант та які потерпають від браку речей та ліків першої необхідності.
Перейти до вмісту