У Стебницькій міській лікарні відремонтували поліклінічне відділення

15:31 21 Квітня 2021

У середу, 21 квітня, відбулося відкриття відремонтованих приміщень поліклінічного відділення Стебницької міської лікарні.

Участь у заході взяли міський голова Тарас Кучма, депутат Верховної ради України Орест Саламаха, директор Департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис, головний спеціаліст відділу договірної роботи управління у м. Львові та Львівській області Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ Юлія Васильців, заслужений лікар України, академік, голова правління ПрАТ СГК «Дніпро-Бескид», кавалер ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня, ордену «За заслуги» I, II та III ступенів, кавалер «Золотого хреста Заслуги» Олександр Чебаненко, начальник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба, староста Тарас Городиський, депутати міської ради, колектив лікарні на чолі з в.о. директора Наталією Стецик.

Відремонтувати приміщення вдалося за 2 місяці. Кошти залучили з фонду Стебницької лікарні. З програми економічного та соціального розвитку нардеп Орест Саламаха залучив кошти на закупівлю обладнання.

Окрім ремонтів приміщень, закуплено медобладнання: ендоскопічне обладнання для дослідження шлунково-кишкового тракту, апарат для вимірювання гостроти слуху, апарат для ультразвукової діагностики внутрішніх органів, апарти електрокардіографії та електроенцефалографії. Облаштовано приміщення для маломобільних груп населення, кімнату матері та дитини, процедурний кабінет. Це обладнання розмістили в одному відділенні для зручності пацієнтів. Попередньо відремонтували фасад корпусу, облаштували благоустрій території, відремонтували коридори загального користування та кабінети для лікарів.

Освятив приміщення отець Андрій.

Міський голова Тарас Кучма у своїй промові висловив подяку керівництву Львівської обласної державної адміністрації за сприяння виділення коштів на облаштування киснепроводів, також подякував керівництву та депутатам Львівської обласної ради за сприяння розвитку галузі охорони здоров’я Дрогобицької територіальної громади.

Перейти до вмісту