У Стебнику завдяки об’єднанню зусиль депутатів та виконавчої влади вдалось відремонтувати прибудинкову територію вулиці Січових Стрільців, 1

15:49 17 Травня 2023

Мова іде про відрізок дороги, який пролягає біля п’ятиповерхівки на вулиці Січових Стрільців,1. Дорога проходить біля Стебницької міської лікарні, тож є багатолюдною і давно потребувала ремонту, оскільки була у чималих ямах. Завдяки ініціативності депутатів від Стебника у Дрогобицькій міській раді, а саме – депутатці Олені Бичков’як та об’єднанню зусиль із Департаментом міського господарства Дрогобича – знищений відрізок дороги вдалось капітально відремонтувати та заасфальтувати.

Як розповів староста Стебника Тарас Городиський – на початку року депутатка ДМР від міста Калійників Олена Бичков’як проявила ініціативу та скерувала на ремонт дороги депутатські кошти у сумі 200 тисяч гривень. Посприяти в ремонті зголосилися і в Департаменті міського господарства. До справи підійшли відповідально – дорогу підсипали, вирівняли та заасфальтували.

Відремонтованою дорогою тепер зручніше ходити як мешканцям цього мікрорайону, так і добиратися до лікарняної установи перехожим та гостям міста.

Зручності добавиться і перехожим, і мешканцям вулиці Січових Стрільців – не доведеться іти через ями та болото, особливо це стосується людей похилого віку та матусь із колясками. Тож подяка депутатському корпусу ДМР за сприяння, Департаменту міського господарства за виконання робіт, і звісно, старості Стебника Тарасу Городиському. Все буде  Україна, –  резюмувала у своєму дописі на Фейсбук сторінці Олена Бичков’як.

Додамо, у Дрогобичі та територіальній громаді цієї весни тривають ямкові ремонти вулиць та поновлюють розмітку на дорогах, де є така необхідність.

Перейти до вмісту