У Ратуші стартувала виставка дитячих малюнків, присвячених захисникам України. Збір робіт триває

14:55 16 Червня 2022

У дрогобицькій ратуші стартував конкурс дитячих малюнків «Тобі, мій воїне, мій захисник». На другому поверсі міської ради розмістили виставку дитячих робіт, створених з метою підтримки морального духу бійців, які боронять Україну.

Кілька днів поспіль стіни ратуші поповнюються новими малюнками юних художників. Учасники акції, через призму власного світосприйняття, зображають воїнів-захисників та рідну країну, вкладаючи у кожну роботу свої думки та почуття. Малюнки просякнуті любов’ю до України та дитячим баченням майбутньої перемоги.

Ідея провести відповідний флешмоб виникла з метою підтримки воїнів та щоб зайняти дітей корисною справою під час літніх канікул.

Чимало дітей зголосились до акції і вже в перші дні нам принесли багато малюнків. Всіх учасників акції ми пригощаємо солодощами – кожна дитина, яка приносить свій малюнок, отримує від нас смачне заохочення, розповідає керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко.

Збір дитячих робіт триватиме й протягом наступного тижня. Тож виставка щоденно поповнюватиметься новими малюнками.

По завершенні акції малюнки відправлять нашим воїнам, які захищають Україну на фронті.

Відправляючи допомогу нашим захисникам, ми додаватимемо для кожного воїна дитячий малюнок – аби хлопці відчували підтримку та віру в їхні сили у вигляді щирих та непідробних емоцій дитячої творчості, наголошує Олександра Пашко.

Приносити малюнки можна до 24 червня, у кабінет №208 (відділ сім’ї та молоді ДМР).

Перейти до вмісту