У мерії міста подяками відзначили меценатів, які долучилися до цьогорічної акції – «Гаряча лінія Святого Миколая»

15:11 30 Грудня 2021

Подарували дітям радість та не залишили без подарунка жодну дитину: цьогорічна акція «Гаряча лінія Святого Миколая» об’єднала навколо доброї справи чимало небайдужих людей. Дійство підтримали працівники міської ради, депутати, а також численні меценати, серед яких підприємці Дрогобича, власники ресторанного бізнесу, крамниць тощо. Як наслідок було закумульовано понад 59 тис грн. За зібрані кошти вдалося ощасливити 160 діток територіальної громади та придбати їм потрібні дарунки до свята. Свої побажання діти надсилали на так звану гарячу лінію міської ради – відтак помічники Чудотворця подбали про формування подарунків. Серед закупленого: одяг та взуття для дітей, телефони, USB-колонки та навушники, канцтовари, санки для малечі, лампи для манікюру –для дітей підлітків. Усі ці речі вдалося придбати завдяки об’єднанню зусиль великої кількості людей доброї волі. Акція «Гаряча лінія Святого Миколая» традиційно було зініційована міським головою Дрогобича Тарасом Кучмою.

30 грудня меценатів акції запросили в світлицю ратуші та нагородили Подяками, вітальними листівками та новорічними дитячими виробами. На зустрічі були присутні міський голова Дрогобича Тарас Кучма та його заступники.

Чимало підприємців цьогоріч відгукнулися на наш заклик та подарували дітям віру в диво. Деякі підприємці надали одяг, інші – взуття, солодощі, канцтовари тощо. Ви ощасливили майже дві сотні дітей. Їхні очі в день свята сяяли щастям. Зроблене добро – неодмінно вернеться до Вас сторицею. Тож дякую кожному із Вас, що не шкодуєте свого часу, зусиль та фінансів на добрі справи, – звернувся до присутніх міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Як додав керманич міста – цьогоріч ощасливити подарунками до дня Миколая вдалося на 60 дітей більше, ніж минулоріч. Акція добра обов’язково матиме продовження і в наступному році.

Додамо, подяками за створення дива дітям у Дрогобицькій міській раді відзначили: навчально-відпочинкововий комплекс “ZEFIR”, який запросив 20 діток на розваги, гастро-кав’ярню «КАВУН», ресторан “DOSHKA”, магазин «МИСТЕЦТВО», магазин іграшок «КАЗКА», підприємців – Микола Макар, Микола Сливар, Любов Гриців, Іванна Сокур, Олег Грицак, Ірина Демко, магазин “Все для телефонів”, магазин “Iifecell”, Юрій Тудрій – як незмінний Миколай, КП «Дрогобицький ринок» та магазин “Еstet”.

Перейти до вмісту