У Культурно-освітньому центрі імені Івана Франка функціонує виставка «Академ і Я»

13:15 6 Липня 2021

У неділю, 4 липня, у Культурно-освітньому центрі імені Івана Франка відбулося відкриття виставки «Академ і Я» Львівської художниці Наталії Цедуляк, яка викладає на кафедрі академічного живопису.

Проект відбувся під патронатом міського голови Тараса Кучми і розпочинає постійну співпрацю Дрогобича та Львова на рівні мистецьких проектів. Гості зі Львова були приємно вражені Галереєю сучасного мистецтва, яка успішно реалізована Дрогобицькою дитячою художньої школою та її директором Ігорем Шимком.

На заході виступили отець Іван Паньків, професор Микола Зимомря, директор ДЗІК НАГУЄВИЧІ та партнер КОЦу Богдан Лазорак, директор музею у ЛНАМ Маріанна Яриш.

Також було вручено подяки від ГО «Арт-Спектр» міському голові, директору Галереї сучасного мистецтва Ігорю Шимку, директору КОЦу Марії Супрун.

На заході були присутні львівські та дрогобицькі науковці, художники, зокрема колекціонер, франкознавець Радимир Хайруллін, подружжя Лазораків, Леонід Гольберг, Андрій Юркевич, художник Богдан Савицький, Ігор Можак, Михайло Кравець, викладачі Дрогобицької дитячої художньої школи та поціновувачі мистецтва.

Виставка працюватиме до 15 серпня за адресою: вул. Івана Франка 14, з 10. 00 до 17.00, всі дні крім п’ятниці.
Ласкаво просимо!

Марія Супрун, директорка КОЦу

Перейти до вмісту