У Дрогобичі проводять облік міжнародних організацій

15:24 21 Квітня 2022

Від часу повномасштабного вторгнення росії на територію України, Дрогобицька громада стала прихистком для багатьох внутрішньо переміщених осіб.

Задля підтримки українців, з волонтерською метою, в Україну прибуло чимало міжнародних урядових та громадських організацій, які розгорнули тут свою діяльність та надають людям медичну, психологічну чи іншу допомогу. Окрім цього представники цих організацій можуть забезпечити якісну комунікацію з країнами Заходу, адже напряму контактують зі своїми державами та з перших вуст передають інформацію про стан справ в Україні та необхідність в тій чи іншій гуманітарної допомоги.

Чимало таких організацій працює і в Дрогобицькій громаді. Хтось із них вже активно включився в роботу, хтось – лише розглядає варіанти залучення до волонтерської діяльності.

Задля обліку всіх організацій, в тому числі міжнародних, систематизації гуманітарно-волонтерської роботи в Дрогобицькій громаді та розуміння наявних ресурсів, які можна використати в тому чи іншому напрямку – у Дрогобичі проводять облік організацій, які працюють чи тимчасово базуються на території нашої громади.

З метою систематизації інформації та контакту з представниками всіх організацій – просимо заповнити форму: https://forms.gle/XRM9oVMB8yS67Nk37

Перейти до вмісту