У Дрогобичі з нагоди професійного свята відзначили грамотами працівників соціальної сфери

15:41 5 Листопада 2021

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери — людей, які щоденно стоять на захисті прав і свобод соціально незахищених верств населення, опікуються пенсіонерами, ветеранами та людьми з інвалідністю.

5 листопада, у Мармуровій залі Дрогобицької Ратуші відбулися урочистості з нагоди професійного свята людей соціальної сфери. На урочистості завітали працівники Управління соціального захисту населення ДМР, Фонд соціального страхування, Дрогобицький міський територіальний центр соціального обслуговування, Дрогобицький міський центр соціальних служб, Дрогобицький сервісний центр головного управління Пенсійного фонду України.

Розпочали захід із слів вітань. Їх присутнім адресували міський голова Дрогобича Тарас Кучма та заступник міського голови Андрій Ковч.

Окрім важливих законів держави є людські закони, які формуюються на трьох істинах: допомагай, вір і люби. Ви є провідниками цих трьох істин у житті багатьох людей. Ви є містком, який допомагає людям із певними соціальними проблемами та негараздами відчувати себе не самотніми, потрібними та огорнутими теплом. Вашу роботу можна прирівняти до роботи медиків – одні рятують тіла, ви – душі і всиляєте віру, – зауважив Тарас Кучма.

За словами заступника міського голови Андрія Ковча, щоденна робота працівників соціальної сфери є чи ненайбільш важкою серед усіх сфер життєдіяльності міста. Оскільки щоденно доводиться пропускати крізь себе людський біль, проблеми та негаразди.

Завдання працівників соціальної сфери – підтримка людей! Ви несете добро, вселяєте їм віру у завтрішній день. Сотні людей сподіваються на Вашу підтримку і ви гідно її забезпечуєте. Влада міста цінує Вашу працю та дорожить вашим внеском у підтримку соціально незахищених верст населення, – наголосив Андрій Ковч.

Кульмінацією урочистостей стало відзначення грамотами кращих працівників соціальної сфери від імені влади міста та Департаменту соціального захисту населення України.

Окремою відзнакою було нагороджено і керівника Управління соціального захисту населення ДМР Івана Терлецького. Його удостоїли почесного Знаку Профспілки за соціальне партнерство від Президії Центральної ради Профспілок міста Києва.

Завершили дійство на піднесеній ноті – музичними номерами. Ведучою заходу була Уляна Воят.

Перейти до вмісту