У Дрогобичі готуються до відзначення Дня Героїв Небесної Сотні

16:40 5 Лютого 2020

20 лютого в Україні відзначать шосту річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму.

Цього дня вшановуємо Героїв, які за ідеали свободи та демократії пожертвували своє життя та змінили хід історії нашої держави.

У Дрогобичі вшанування пам`яті Героїв Небесної Сотні розпочнуть масовими заходами ще з 10 лютого.

Про це повідомляють у відділі культури та мистецтв ДМР.

Відтак з 10 по 25 лютого у Центральній міській бібліотеці ім. В. Чорновола проводитимуть книжкову експозицію «Я – патріот своєї країни».

14 лютого у відділі історії музею «Дрогобиччина» відбудеться презентація книжки Світлани Терейковської «Майдан». Початок о 14:00.

15-20 лютого у відділі історії музею «Дрогобиччина» відбуватиметься екскурсія до постійно діючої експозиції «Воїни Гідності і Свободи».

19 лютого у Народному домі імені Івана Франка відбудеться виховний захід «Ангели України». Початок о 13:30.

Також у цей день, 19 лютого, у Центральній міській бібліотеці імені В. Чорновола проведуть «Огляд однієї книги О. Традикайло «Майдан. Погляд зсередини». Початок о 15:00.

20 лютого, у День Героїв Небесної Сотні, у Дрогобичі відбудеться загальноміське віче-реквієм у Сквері Героїв Небесної Сотні. Початок о 16:00.

Більше інформації у наступних публікаціях.

Перейти до вмісту