У Дрогобичі вперше відбувся турнір з жіночого футболу

14:37 23 Вересня 2022

21 вересня у спортивному залі Дрогобицької ДЮСШ ім. І. Боберського відбувся турнір з жіночого футболу, присвячений 931 уродинам міста.

У змаганнях взяли участь чотири команди. Зокрема команди з ДЮСШ ім. І. Боберського, «Міжнародна академія жіночого футболу РУТА», ДЮСШ м. Городенка-1 та ДЮСШ м. Городенка-2.

Відтак, за результатами турніру команда ДЮСШ м. Городенка-1 посіла перше місце. Друге — команда ДЮСШ ім. І. Боберського, третє місце зайняли гравці з «Міжнародної академії жіночого футболу РУТА» і четверте місце посіла команда ДЮСШ м. Городенка-2.

Окремо відзначили кращих гравців у змаганнях. Так, кращими воротарями турніру стали Анна Буряк та Заболотна Настя. Кращими бомбардирами — Владислав Опиталь та Іван Щербак.

А кращими гравцями проявили себе такі спортсмени: Ірина Щербак, Вероніка Тивонюк, Яна Караім та Надія Іванишин.

Арбітраж змагань забезпечили представники новоствореного факультету здоров’я людини та продничих наук ДДПУ імені Івана Франка. Головний арбітр — студент першого курсу спеціальності фізична культура і спорт Максим Проць.

Жіночий футбол останнім часом дуже активно розвивається на теренах України. У Дрогобичі вперше відбувся турнір з цього виду спорту і водночас зацікавив якомога більше дівчат до занять. В майбутньому, на теренах Дрогобиччини планують проводити турніри з жіночого футболу на масштабнішому рівні.

Перейти до вмісту