У Дрогобицькій громаді готують знижку для бізнесу на розміщення зовнішньої реклами в час воєнного стану

8:52 28 Вересня 2022

В умовах війни, окрім безпосереднього фронту бойових дій, не менш важливим є фронт економічний. Підприємці та бізнес, здатні стабільно працювати в умовах війни – це справжній хребет української економіки. Налагодження роботи місцевого бізнесу є запорукою того, що місцевий бюджет буде наповнюватися, а населення зберігатиме платоспроможність.

Саме тому виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради готується проект рішення про підтримку суб’єктів господарювання у сфері зовнішньої реклами на період дії воєнного стану та пропонується встановити, що з 01.11.2022 і до припинення чи скасування воєнного стану буде нараховуватись та сплачуватись плата за тимчасове користування місцями, які перебувають у комунальній власності, для розміщення рекламних засобів у населених пунктах Дрогобицької міської територіальної громади у розмірі 70% базового тарифу.

Принагідно повідомляємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 №165 строки дії діючих дозволів на розміщення зовнішньої реклами автоматично продовжуються на період воєнного стану та три місяці з дня його припинення чи скасування.

У разі закінчення строку дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами, у період дії воєнного стану, рекламорозповсюджувач може подати відповідну заяву на продовження строку дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами після припинення чи скасування воєнного стану в Україні, але не пізніше, ніж за один місяць до закінчення 3-ох місячного строку, на який автоматично продовжено дозвіл.

Перейти до вмісту