У Дрогобицькій громаді готуються до відзначення тридцятої річниці Незалежності України

12:56 20 Липня 2021

У понеділок, 20 липня, у міськраді відбулося засідання робочої групи з підготовки відзначення тридцятої річниці Незалежності України. Засідання відбулося під головуванням міського голови Тараса Кучми та його заступника Андрія Ковча.

Попередньо учасники робочої групи погодили, що святкування відбуватимуться впродовж кількох днів. Заходи відбуватимуться у Дрогобичі, Стебнику та селах. Святкова програма складатиметься з кількох блоків: культурної програми, спортивної програми, виставки-продажу крафтової продукції. Також передбачено, що до Дня прапора на території громади відбудеться хода з тридцятиметровим полотном Державного Прапора України. У День Незалежності планують парад за участю військових, поліцейських та представників служб екстреного реагування.

Також буде проведено інформаційну кампанію за участі відомих мешканців Дрогобицької громади.

Під час наради Тарас Кучма наголосив, що перший захід з нагоди Дня Незалежності вже відбувся. У неділю і селі Лішня провели велопробіг, присвячений 30-річчю Незалежності України.

– Дрогобицька громада – патріоти, які завжди на високому рівні відзначають державні свята. Насамперед, відзначу високий рівень проведення похорону 78 останків жертв НКВД. Тому, ми повинні докласти усіх зусиль, щоб тридцяту річницю Незалежності України відсвяткували у кожному куточку нашої великої громади, – наголосив Тарас Кучма.

Наступного тижня планують провести розширене засідання оргкомітету, на якому презентують проєкт сценарію відзначення Дня Незалежності України.

Перейти до вмісту