У ДМР раді відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини

10:46 10 Березня 2020

У четвер, 5 березня, у Дрогобицькій міській раді відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради під головуванням міського голови Тараса Кучми.

На Комісії було розглянуто 5 заяв громадян міст Дрогобича та Стебника, з яких 3 заяви громадян щодо надання дозволу на укладення договорів, які підлягають нотаріальному посвідченню, одна заява громадянки Дрогобича щодо продовження тимчасового перебування її дітей в ДБ «Оранта» у зв’язку з тим, що вона опинилися у важкому матеріальному становищі, одна заява громадянки Дрогобича щодо надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав колишнього чоловіка стосовно малолітньої дитини.

Комісією також розглянуто і затверджено 2 індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на період з 2020р. по 2021р., одне клопотання ДБ «Оранта» стосовно надання скерування на безкоштовне навчання у ДППЛ вихованця закладу.

За інформацією відділу-служби у справах дітей ДМР

Перейти до вмісту