У відділі освіти ДМР змінили перелік садків, які запрацюють з наступного тижня

17:07 1 Червня 2020

З наступного тижня 4 дрогобицькі дитячі садки відновлять роботу після тривалого карантину, спричиненого епідемією СOVID-19. З 25 травня працівники дитячих садочків, які починаючи з 2 квітня не працювали, вийшли на роботу та готують садки до прийому діток.

Планується, що запрацюють садки з 9 червня.

Про це у понеділок, 1 червня, у ході щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста повідомив начальник відділу освіти ДМР Петро Шев`як.

Однак, перелік садків, які мали запрацювати першочергово, змінено. Попередньо планувалося, що запрацюють ЗДО №20 «Верховинка», що на вулиці Володимира Великого, ЗДО №27 «Віночок», що на вул. В`ячеслава Чорновола та ЗДО №30 «Волошка», що на вулиці Пилипа Орлика.

Але на основі проаналізованих заявок батьків щодо готовності відновити відвідування дитиною закладу дошкільної освіти та врахувавши кількість охочих відвідати той чи інший заклад, у відділі освіти вирішили, що першочергово запрацюють 6 інших садків:
– ЗДО №13 «Казка»;
– ЗДО №15 «Лелеченька»;
– ЗДО №19 «Полуничка»;

– ЗДО №2 «Калинонька» імені Кирила Селецького;

– ЗДО №30 «Волошка»
– ЗДО №35 «Колобок», що у Стебнику.

Цього тижня повинні надійти закуплені для дитячих садків термометри, а вихователів протестують на відсутність захворювання на СOVID-19.

Перейти до вмісту