Учень Дрогобицького ліцею Дмитро Хевпа – переможець Всеукраїнського конкурсу стартапів

11:10 11 Жовтня 2019

Одинадцятикласник профілю інформаційних технологій Дрогобицького ліцею Дмитро Хевпа став переможцем Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України” у рамках VIII фестивалю інноваційних проектів Sikorsky Challenge 2019 (секція “Електроніка та приладобудування”, керівники проекту Роман Сосяк та Андрій Григорович).

Фестиваль Sikorsky Challenge 2019 проходив з 8 по 10 жовтня 2019 року в національному технічному університеті України “Київський політехнічний інститут ім.Ігоря Сікорського”.

Метою цього заходу є визначення найцікавіших та найактуальніших проектів у різних галузях техніки та надання авторам кращих з них допомоги в комерціалізації, створенні успішних стартап-компаній та виведенні інноваційних продуктів на національний та міжнародні ринки.Конкурс стартапів Sikorsky Challenge — це одна з найголовніших щорічних подій у сфері інноватики України. На ньому зазвичай збираються розробники проектів у багатьох галузях науки і техніки та представники великого інвестиційного бізнесу з усього світу.

Перейти до вмісту