Усі інвестиційні об’єкти Дрогобицької громади візуалізують та нанесуть на мапу

12:54 15 Червня 2021

На доручення міського голови Тараса Кучми, у Дрогобицькій міській раді розпочато роботу з візуалізації інвестиційних об’єктів.

«Кількість запитів щодо інвестиційних об’єктів з боку інвесторів, держустанов та зацікавлених осіб зростає. Нами прийнято рішення візуалізувати і розмістити на мапі всі земельні ділянки та об’єкти нерухомості Дрогобицької громади у які заплановано залучити інвестиції. Таким чином, вся інформація для інвесторів буде зібрана на єдиному майданчику», – прокоментував міський голова Тарас Кучма.

Над збором, опрацюванням інформації та розробкою мапи інвестиційних проектів працюють фахівці Управління інвестицій та економічного розвитку, Управління майна громади виконавчих органів, Управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій, КУ «Інститут міста Дрогобича».

Під час робочого засідання посадовці погодили форму оприлюднення інформації. Також прийнято рішення провести фото- та відеозйомку об’єктів. Окрім того, планують відзняти промоційний відеоролик. Всю інформацію українською мовою заплановано продублювати іноземними мовами.

Невдовзі буде презентовано перші напрацювання.

Перейти до вмісту