Триває моніторинг процесу очного навчання: керівництво громади здійснило робочий візит у Гімназію №9 ім. Героїв Крут

13:38 2 Листопада 2022

Безпека усіх учасників освітнього процесу — головна норма очного навчання під час воєнного стану. Відтак, у зв’язку з початком нового навчального року в закладах освіти та підготовкою до опалювального сезону, очільник громади Тарас Кучма та керівник відділу освіти Віталій Вовків здійснили черговий робочий візит у Гімназію №9 імені Героїв Крут Дрогобицької міської ради.

Як повідомив Віталій Вовків, у закладі освіти станом на 2022-2023 навчальний рік функціонує 9 класів, у яких навчається 246 школярів. Потужність школи становить 195 учнів, а наповнюваність становить 27 учнів на клас.

У ході зустрічі Тарас Кучма відзначив педагогічний колектив та керівника закладу Михайла Шеремету за те, що школа завжди має охайний та доглянутий вигляд. Освітяни намагаються удосконалювати матеріально-технічну базу класів та дбають про комфорт своїх учнів. У ході розмови також обговорили нагальне питання, що стосується облагородження укриття в освітній установі — в укритті вже проведений інтернет, облаштовано лавки для сидіння.

Мені дуже приємно відвідувати вашу школу — я бачу усі зміни, які тут відбуваються і це не може не тішити. Ваш заклад вражає своїми змінами та потужностями. Ви завжди пропонуєте рішення, ви приходите не з проблемою, а з рішенням. Сподіваюсь, ми і надалі будемо разом працювати у такому ж темпі, щоб ваша школа лише розвивалась та вдосконалювалась. Діти зараз дуже в стресі і після перемоги ми маємо придумати як це вирішувати, — звернувся до педколективу Тарас Кучма.

Окрім цього, Тарас Кучма звернувся до освітян з проханням бути уважними до потреб дітей та допомагати виявляти ті сім’ї, які потребують підтримки та допомоги. Освітяни також обговорили безпеку учнів у темну пору доби у зв’язку з вимушеним відключенням вуличного освітлення. Очільник громади наголосив на важливості проведення інформаційної роботи на предмет того як поводити себе на вулицях у пізню пору добу, обов’язково мати на одязі світловідбиваючі елементи або ж стрічки.

На закінчення посадовці оглянули оновлені класні приміщення та санвузли Гімназії.

Перейти до вмісту