Термінове звернення міського голови Тараса Кучми щодо введення режиму надзвичайного стану в Україні

18:26 23 Лютого 2022

Шановна дрогобицька громадо!

Сьогодні Рада Національної Безпеки та Оборони прийняла рішення про запровадження надзвичайного стану на території всієї України.

На жаль, сталося те, до чого ми всі готувалися впродовж останнього часу. І з огляду на ситуацію, попереду нас чекають непрості випробування.

Як голова громади, звертаюся до кожного з Вас із закликом, – сьогодні, як ніколи ми повинні бути згуртовані, пильні та не піддаватися на будь-які можливі провокації. Дії ворога спрямовані на дестабілізацію соціально-політичної ситуації на теренах України. Тож під прицілом може опинитися будь-який населений пункт нашої громади.

Дрогобичани завжди відзначалися мужністю, рішучістю, гарячими серцями та холодним розумом. Сьогодні ми вкотре демонструємо свою єдність та готовність дати відсіч російському загарбнику.

Варто пам’ятати, що у часі гібридної війни, а сьогодні – прямого вторгнення, ворог діє підступно і жорстоко на всіх фронтах.

Тому ми повинні бути готовими до різного розвитку подій. В час нової загрози нам всім потрібна міцна та об’єднана країна – з сильною армією та об’єднаним суспільством.

Закликаю усіх користуватися лише офіційною інформацією з достовірних джерел. Якщо ви помітили підозрілі предмети чи сумнівних осіб, – негайно інформуйте відповідні служби. А після запровадження надзвичайного стану, – дотримуйтесь порядку та не панікуйте.

Разом ми зуміємо подолати всі виклики! А за підтримки світової спільноти, переконаний, – ворог отримає гідну відсіч!

Уся інформація доступна на офіційному порталі Дрогобицької міської ради.

Міський голова Тарас Кучма

Перейти до вмісту