Тарас Кучма: Сьогодні у Стебнику сформувалася нова генерація, яка своїми діями доводить, що місто має перспективу розвитку

19:44 9 Червня 2021

Тарас Кучма провів робочу зустріч зі старостою Тарасом Городиським у Стебнику. Спершу очільник громади оглянув приміщення колишньої міської ради, де зараз облаштовують офіс міста. Саме тут надають адмінпослуги громадянам, а з сесійної зали, за словами старости, облаштують світлицю для зборів громади, активної молоді, проведення просвітницьких заходів.

Також Тарас Кучма зустрівся з воїнами – учасниками російсько-української війни. Воїни поскаржилися очільнику громади на те, що за державні кошти їм придбали квартири у будинку, де немає належної документації. Відтак вони просять сприяння, щоб довести справу до кінця і стати повноправними власниками своїх помешкань.

Разом з представниками бізнесу, серед яких й колишній депутат Львівської облради Юрій Нестор, посадовці оглянули парк, де планують облаштувати доріжки та майданчик.

Під час зустрічі обговорено й вирішення господарських проблем міста.

«За минулу каденцію, завдяки командній роботі, зокрема, співпраці з депутатом Юрієм Нестором, вдалося залучити чимало коштів на розвиток Стебника. Реалізовано низку проєктів, проведено ремонти у закладах охорони здоров’я, освіти, облаштовано об’єкти благоустрою, відремонтовано частину доріг. Сьогодні ми бачимо, як у Стебнику сформувалася нова генерація, яка своїми діями доводить, що місто має перспективу розвитку. Тому наше спільне завдання – визначити пріоритети та продовжувати розвивати місто», – підбив підсумки зустрічі Тарас Кучма.

Перейти до вмісту