Тарас Кучма привітав журналістів з професійним святом

16:50 6 Червня 2022

У понеділок, 6 червня, професійне свято відзначають журналісти. Щороку у міській раді цього дня організовують зустріч з майстрами пера. Цьогоріч зустріч відбулася в дещо оновленому форматі.

1 червня минув рік від моменту функціонування нової структури органу місцевого самоврядування – Управління цифровізації, інформаційної політики та комунікації. Відповідно до Статуту громади, структурні підрозділи зобов’язані звітувати про рік своєї роботи. Тож 6 червня у День журналіста відбувся публічний звіт Управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій. Опісля звіту присутні журналісти мали можливість неформально поспілкуватися з міським головою, який завітав на зустріч.

Тарас Кучма висловив слова вдячності за активну громадянську позицію кожному журналісту. Він наголосив, що сьогодні інформаційний фронт – це також боротьба за незалежність. Очільник громади зазначив, що якісні інформаційні матеріали – можливість розповісти всьому світу правду про ситуацію в Україні в час війни.

На останок Тарас Кучма подякував всім за роботу та побажав наснаги й творчості, об’єктивності та актуальних тем, широкого кола читачів, глядачів та слухачів.

Перейти до вмісту