Тарас Кучма: З Днем Незалежності України, місто мого життя!

21:42 21 Серпня 2020

24 серпня одна з найважливіших дат у році як для дрогобичан, так і для українців в усьому світі! Уже 29 років ми горді, що живемо у незалежній державі!

Незалежність країни починається з нас. Бо лише самодостатні, відповідальні і вільні духом люди заслуговують на життя, державу.

Роки незалежності стали випробуванням для всіх.

Та українці нещодавніми Революціями і у боротьбі з російським окупантом довели, що ми незалежні перш за все духом! Ще всі добре пам’ятають під час Помаранчевої Революції і Революції Гідності те піднесення і ту гордість за те, що ми народилися українцями. І завдяки тим подіям, наша країна встала з колін, ще більше розквітла і йде європейським шляхом. Бо вкотре довела, що незалежність – понад усе!

Та, як казав Франко: «Лиш той життям і щастям володіє, хто їх виборює щодня!». Так живуть й українці, бо боротьба ще досі триває, поки тривають бої на Сході. Тому гуртуймось навколо національної ідеї і захисту нашої незалежності! Впевнений, що дрогобичанам це під силу, бо тут живуть справжні патріоти! Вірю, що ми зробимо нашу націю вільною від російських пут остаточно!

З Днем Незалежності, дрогобичани!

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма

Перейти до вмісту