Сім’ї загиблих захисників України отримали підтримку від «Червоного Хреста»

14:16 17 Січня 2023

Сьогодні в Дрогобицькій міській раді вручили чергову гуманітарну підтримку. Її надали сім’ям захисників України, які загинули за час повномасштабного вторгнення росії на українські землі.

Загалом пакунки з допомогою отримали 36 родин Дрогобицької громади.

Продуктові пакунки сім’ям вручив міський голова Дрогобича Тарас Кучма, спільно з головою Дрогобицької міської організації Товариства Червоного хреста Любов’ю Климишин та начальником управління соціального захисту населення Іваном Терлецьким.

“Такі акції потрібні всім: і тим, хто отримує, і тим хто віддає. Аби в кожному серці було добро і милосердя. Сьогодні ми в черговий раз нагадуємо, що ми разом з вами. Ми завжди будемо вас підтримувати і підставляти плече допомоги в потрібний момент. Бережіть себе і дякую кожному з вас” – відзначив у своєму зверненні міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Пакунки з допомогою включають в себе олію, крупи, чай, цукор, консерви, борошно, спагеті, сіль та інші актуальні продукти.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення росії на українські землі, представники міжнародного товариства «Червоний Хрест» висловили свою солідарність та підтримку українському народові та готовність допомагати людям, які постраждали від військової агресії.

Раніше, в ході співпраці з Дрогобицькою громадою, представники організації доставляли необхідну техніку для центрів поселення ВПО, моніторили потреби громади та реалізували проект, в ході якого вдалось закупити планшети для навчання дітям загиблих воїнів.

Перейти до вмісту