Стати успішним підприємцем: Для молоді міста провели тренінг

11:44 6 Серпня 2020

У середу, 5 серпня, у Дрогобичі відбувся тренінг «Мотивація до підприємництва та визначення зовнішніх та внутрішніх ресурсів молодого підприємця». Захід відбувся в межах першого етапу проєкту “Об’єднання та підвищення взаєморозуміння української молоді через розвиток молодіжного підприємництва та розбудову місцевих громад Донецької, Львівської, Харківської та Херсонської областей.

Захід відбувся у Молодіжному просторі Дрогобича.

Про це інформують у відділі молодіжної політки, сім’ї та спорту ДМР.

Молодь ознайомили з основними бізнес-моделями, пошуком ресурсів на власну справу. Розповіли про те, що потрібно для реалізації власної ідеї та як зрушити з місця на шляху від мрії до реалізації. Навчили як вдало вивчити потреби та бажання потенційних споживачів.

Бізнес-тренерками виступили Надія Карплюк (Координатор напрямку проектної діяльності та фандрейзингу у ГО «Ліга діловіх та ПРОФЕСІЙНИХ жінок України») та Марія Бугаєнко (бізнес-тренер у IQholding).

В рамках проекту передбачено триступеневу відбіркову систему навчання: тренінги, хакатон, п’ятиденний молодіжний “BissinessCamp”. Наступним етапом, на конкурсній основі будуть відібрані учасники другого етапу проєкту – дводенний хакатон. Під час хакатону наймотивованіші учасники тренінгів будуть розробляти власні бізнес-ідеї, готувати презентації та бізнес плани, а фіналісти на конкурсній основі будуть відібрані на участь у «BissinessCamp».

Проєкт реалізовує всеукраїнська громадська організація “Поруч” за підтримки відділу преси, освіти і культури Посольства США в Україні та сприяння відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації. Регіональним партнером виступає Фонд “Право і демократія”.

За матеріалами Львівської обласної державної адміністрації

Перейти до вмісту