Свято для малечі: у День захисту дітей Дрогобицький міський центр соціальних служб організував для діток активний відпочинок

12:00 2 Червня 2022

1 червня, з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей ДМЦСС організував інтерактивні заходи для найменших дрогобичан та діток, які вимушено покинули свої домівки через російську агресію.

Як розповіли організатори ініціативи, вони хотіли подарувати дітям день незабутніх вражень та відволікти їх на кілька годин від пережитих подій. Працівники Центру провели з малечею цікаві квести, спортивні естафети, інтелектуальні та музичні руханки.

Поки наші герої боронять Україну, ми допомагаємо нашим наймолодшим громадянам впоратись із викликами сьогодення. Завдання дорослих — робити дитинство малечі щасливим. Нові враження, емоції та активний відпочинок — це те, що ми можемо організувати для дітей в це свято, — поділилась думками Оксана Матчишин, керівник Дрогобицького міського центру соціальних служб.

Піднесений настрій, яскраві емоції та веселий відпочинок отримали діти українських Героїв у ще одній локації – НВК «ZEFIR». Там малеча досхочу побавилась.

Також працівники Центру провели для дітей екскурсію «Вулицями Дрогобича». Діти мали змогу почути легенди про старовинне місто, зануритись в атмосферу середньовічних таємниць підземелля та піднятись на оглядовий майданчик вежі, де з висоти пташиного лету оглянули Дрогобич, вулицями якого ходили Іван Франко, Юрій Котермак та інші відомі постаті.

Провести свято дитячої радості та розваг допомогли учасники Дитячого парламенту Дрогобича та аніматори «Веселі посіпаки».

Перейти до вмісту