Святкування Дня міста дрогобичани розпочали з масштабного прибирання

20:27 19 Вересня 2020

У Всесвітній день прибирання близько 200 дрогобичан взяли участь в екоакції «Побачив? Прибери!». Акція аполітична та відбувалася у межах відзначення Дня міста. Цього дня масштабне прибирання здійснили у парку Новонароджених.

Координатором акції виступив Святослав Степ’як. Участь в акції взяли містяни, активісти, представники громадських об’єднань, комунальники, службовці ДМР, міський голова Тарас Кучма та його заступник Ігор Герман. Наймолодшому учаснику акції було неповних 4 роки.

«Гордий, що сьогодні дрогобичани вкотре продемонстрували єдність і любов до свого міста. Дякую кожному, хто у вихідний день прийшов і долучився до цієї екоакції. Дякую хлопцям і дівчатам, які зорганізували цей захід. Ми щороку прибираємо цей парк. Але окрім прибирання, спільно з громадою ми працюємо над плануванням цього парку. Безумовно, що облаштування благоустрою цієї паркової зони потребує колосальних капіталовкладень. Але початок масштабного перевтілення цього парку вже скоро. Разом з громадою ми зробимо тут одну з найкращих відпочинкових зон міста», – прокоментував міський голова Тарас Кучма.

Нагадаємо, що наступної п’ятниці в режимі прямої трансляції відбудеться презентація звіту про проведення публічних консультацій щодо планування парку Новонароджених, які проводили громадські організації спільно з міською радою.

Перейти до вмісту