Рік, що минає: Події Червня

18:02 17 Грудня 2019

3 червня літній сезон для дітлахів розпочали Фестивалем багатодітних родин.

5 червня презентували План організації сталої мобільності в центральній частині Дрогобича.

6 червня чергову сесію ДМР розпочали з вручення державних відзнак військовослужбовцям.

6 червня дрогобицьких журналістів привітали у міськраді.

6 червня двадцять сім обдарованих дітей Дрогобича та Стебника відзначили у Дрогобицькій міськраді.

7 червня відбулася зустріч міського голови Дрогобича Тараса Кучми і депутатів ДМР Олега Дацюка та Романа Грицая, за участі службовців міськради, з мешканцями вулиці Григорія Коссака.

13 червня на території Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського облаштовують мультифункційний спортивний майданчик.

13 червня сучасне обладнання для якісного аналізу крові та обстеження передали для НКП “Дрогобицька міська поліклініка”. Якісний аналіз крові можна зробити за пів години на сучасних біохімічному аналізаторі та коагулометрі. Також для поліклініки придбали УЗД апарат. Обладнання придбали за кошти НКП “Дрогобицька міська поліклініка”.

13 червня під час прийому делегації з Грайфсвальда міським головою Дрогобича було підписано Договір про партнерство між двома містами. Документ про партнерство підписали міський голова Дрогобича Тарас Кучма та обер-бургомістр Грайфсвальда Штефан Фасбіндер.

14 червня у Дрогобицькому муздрамтеатрі відбулися урочистості за участі працівників медичних установ Дрогобича та Стебника.

15 червня у КНП “Дрогобицька міська лікарня №1” офіційно відкрили відділення інтервенційної кардіології та реперфузійної терапії. Особливістю цього відділення є надсучасний ангіограф, яких в Україні є лише понад двадцять. Завдяки цьому апарату дрогобицькі медики можуть надавати вчасну медичну допомогу при інфаркті, обстежувати судини, проводити операції зі стентування.

Облаштування цього відділення обійшлося у 26,5 мільйонів гривень: 23,5 мільйони гривень виділив Уряд, 3 мільйони гривень виділили з місцевого бюджету Дрогобича.


16 червня відзначили День батька.

17 червня до Дрогобича завітала офіційна делегація з південнокорейського міста Гам’янг.

Офіційну делегацію очолили губернатор округу Гам’янг Сео Чун Су, голова ради округу Хоан Тей Джін. Прибула делегація до Дрогобича у супроводі Почесного консула Республіки Корея у Львові Владислава Ртіщева.

Кульмінацією зустрічі стало підписання Договору про партнерство між Дрогобичем та Ганм’янгом. Офіційний документ підписали міський голова Дрогобича Тарас Кучма та губернатор округу Гам’янг Сео Чун Су. Підписання відбулося у світлиці Дрогобицької ратуші.

20 червня, в межах навчального туру «Розумне місто та інноваційне врядування», до Дрогобича завітала делегація посадовців з Маріуполя.

22 червня у Дрогобичі вшанували пам’ять жертв комуністичного терору.

26 червня на футбольному майданчику ДЮСШ імені Івана Боберського відбулися останні матчі між командами — учасниками футбольного турніру «Футбол у кожен двір».

27 червня у Дрогобицькій міській раді відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України.

30 червня у Дрогобичі на території церкви Святого Юра відбулися урочистості з нагоди 78-ї річниці проголошення Акта відновлення Української державності.

30 червня дрогобичани відзначили День молоді святковим концертом музичних гуртів, святом фарб та військово-патріотичним таборем.

Перейти до вмісту