Рухаються вперед: Перші документи щодо роботи КОЦу імені Івана Франка завірено

10:03 15 Травня 2020

У Дрогобичі створили Культурно-освітній центр імені Івана Франка. Рішення про створення цієї установи відповідною кількістю голосів підтримала сесія Дрогобицької міської ради ще у березні.

Більше тижня тому призначено в.о. керівника КОЦу імені Івана Франка – Марію Супрун.

Нагадаємо, Центр, який повинен стати майданчиком ключових культурно-просвітницьких подій у місті, облаштують у будівлі, де раніше була розташована вечірня школа на вул. І. Франка.

Зараз керівництво закладу займається процедурою дооформлення установчих документів, зокрема технічного паспорту.

Під час чергового засідання організаційного комітету, яке відбулось у четвер, 14 травня, у Дрогобицькій міській раді новопризначена керівник Марія Супрун завірила перший офіційний робочий документ установи – проектно-кошторисну документацію на ремонт частини приміщень загального користування.

Засідання організаційного комітету відбулося під головуванням міського голови Тараса Кучми.

Присутні під час засідання представники установ, які збираються орендувати приміщення КОЦу для організації роботи там своїх представництв, заявили про готовність укладення договорів оренди та проведення у цих приміщеннях ремонтних робіт.

Як і планувалось раніше, роботу Центру заплановано організувати таким чином, щоб представництва організацій, які працюватимуть у ньому, відремонтували приміщення самостійно, натомість їм планують надати пільгову оренду. Орендувати приміщення у КОЦі імені Івана Франка зголосились 6 мистецьких представництв.

Перейти до вмісту