Розумне місто: Відстежити роботу депутата Дрогобицької міської ради можливо онлайн

8:57 24 Червня 2021

На Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради запрацював е-сервіс «Аналітика депутатської діяльності». У середу, 23 червня, електронний сервіс презентували депутатам міської ради.

Над розробкою е-сервісу працювали фахівці відділу інформаційних технологій, аналізу та цифрової трансформації. Як пояснив Віталій Посісєєв, аналітичні дані система формує на основі результатів роботи депутата в електронній системі «Голос» за допомогою якої відбувається голосування у сесійній залі.

Користувачі е-сервісу можуть отримати інформацію про те, до якої парті та фракції депутат належить, у якій комісії працює чи очолює, автором яких проєктів є, чи відвідує сесійні засідання, за які рішення і як голосує, чи дотримується фракційної/партійної дисципліни. Окрім того, можна ознайомитися із проєктами рішень, які виносяться на засідання сесії, прийняті рішення, поіменними списками голосування.

Наразі е-сервіс тестують, тому під час презентації депутатів закликали при виникненні зауважень чи побажань звертатися в управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій (кабінет №314).

Перейти до вмісту