Роботи «в борг»: Підрядна організація продовжує реконструювати площу Ринок

13:56 25 Вересня 2019

Чимало дрогобичан і гостей міста звертають увагу на повільні темпи реконструкції площі Ринок у Дрогобичі. Справа в тім, що реконструкція центральної площі Дрогобича — проект ДФРР, який реалізується на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів. В цьому році держава «заморозила» фінансування проектів ДФРР в Україні. Таким чином підрядна організація припинила виконання робіт.

Відповідно до проекту, в цьому році роботи мали завершити повністю, оскільки 2019 рік — третій і останній рік його реалізації.

Як зазначають у КП «Управління капітального будівництва» ДМР, за виконані роботи підрядній організації заборгували вже понад 1,5 млн грн, а щодо коштів з державного бюджету, які повинні надійти, аби покрити заборгованість та продовжити роботи, наразі нічого не відомо. Але, щоб не трапилося так, що кошти виділять у осінньо-зимовий період, а погодні умови не сприятимуть виконанню робіт, підрядна організація погодилася виконати їх «в борг».

Нагадаємо, міський голова Дрогобича Тарас Кучма звернувся публічно до Президента України Володимира Зеленського з проханням виділити кошти, аби завершити проекти ДФРР у Дрогобичі, серед яких — реконструкція центральної площі Ринок.

Перейти до вмісту