Підтримують захисників: Дрогобицькі пластуни виготовили обереги та домашні смаколики для воїнів

10:02 28 Жовтня 2022

Молодь Дрогобича з перших днів війни стоїть на сторожі гуманітарних потреб українських захисників. Вони волонтерять, формують гуманітарні вантажі на передові позиції та печуть домашні смаколики. Станиця Дрогобич Пласту одна із таких організацій, які своєю ініціативністю заряджають і інших.

З початком російсько-української агресії молодь Пласту формувала аптечки для воїнів та робила енергетичні батончики на передові позиції наших захисників. Днями дрогобицькі пластуни передали відділу сім’ї та молоді ДМР чергову гуманітарну допомогу для воїнів. Зокрема, пластуни виготовили обереги-вервечки, бліндажні свічки, солодощі та малюнки і ангелики з побажаннями якнайшвидшої перемоги від дрогобицьких діток українським воїнам.

Як розповіла Софія Фляк, виховниця новацтва Пласту – усі потрібні для військових речі вони виготовили самотужки на численних майстер-класах.

До корисної справи – допомоги воїнам – були залучені усі пластуни від найменших до старших. Хтось виготовляв паперових ангеликів, хтось малював патріотичні малюнки для захисників, інші робили обереги. Усі речі виготовлені із турботою та дитячим теплом ну і звісно ж побажаннями перемоги. Такими чином ми робимо свій внесок у нашу спільну перемогу над ворогом, – резюмує Софія Фляк.

Також Софія Фляк додає, акумулювати потрібні речі для воїнів будуть і надалі – цими днями організують майстер-клас для дітей із родин переселенців, де виготовлять чимало потрібних речей та оберегів для захисників.

Перейти до вмісту