Публічна дискусія: Доступна медицина для містян

8:00 19 Грудня 2019

Медична реформа — одна з найбільш чутливих та складних для комунікації реформ в Україні. На етапі впровадження вона зустрічає спротив на всіх рівнях через усталені звички як лікарів, медичних чиновників,  так і пацієнтів. Тому вкрай важливо, щоб місцева влада відкрито говорила про те, що вона здійснювала і здійснюватиме для максимально комфортного перебігу реформи.

Саме з цією метою УКМЦ спільно з програмою USAID_ВзаємоДія та Дрогобицькою міською радою влаштовують публічну дискусію «Доступна медицина для містян». Обговоримо, що було зроблено в 2019 році і чого очікувати у 2020-му, які послуги вже доступні на безкоштовній основі і що зміниться після впровадження вторинної ланки, а також як отримати безкоштовні ліки та якісні медичні послуги.

Спікери:

Василь Качмар — заступник міського голови Дрогобича з гуманітарних та соціальних питань;

Володимир Чуба — начальник відділу охорони здоров’я;

Юлія Гончаренко — керівниця КНП «Дрогобицька міська поліклініка»;

Володимир Бігуняк — керівник КНП «Дрогобицька міська лікарня №1»;

Андрій Коцюба — керівник КНП «Стебницька міська лікарня»;

Олександр Ябчанка — експерт з реформи охорони здоров’я, а також представники Профспілки медичних працівників, організації «Просвіта», активної громади міста Дрогобич.

Захід відбудеться 20 грудня в Світлиці Народного дому Дрогобича, що на Івана Франка, 20. Реєстрація відкривається о 10:45, дискусія починається об 11:00.

Подія буде транслюватися в прямому ефірі на Facebook-сторінці Дрогобицької міської ради.

Закликаємо приєднуватися усіх небайдужих!

Перейти до вмісту