Проєкти місцевих ініціатив: Для галузі освіти Дрогобича та Стебника планують зауличити понад 3,5 мільйона гривень з обласного бюджету

13:56 10 Лютого 2020

31 проєкт місцевих ініціатив — саме стільки проєктів реалізовуватимуть у Дрогобичі у сфері освіти.

Загальна вартість проєктів становить 7 мільйонів 779 тисяч гривень, з них 3 мільйони 600 тисяч гривень — кошти обласного бюджету.

Про це повідомив начальник відділу освіти ДМР Петро Шев`як під час щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста у понеділок, 10 лютого.

Проєкти реалізовуватимуть в школах, закладах дошкільної освіти та Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського.

За рахунок реалізації проектів планують провести ремонтні роботи та оновити матеріально-технічну базу навчальних закладів.

Нагадаємо, у четвер, 6 лютого, під час позачергового пленарного засідання сесії міської ради з міського бюджету Дрогобича передбачили на співфінансування потенційних проектів-переможців у межах Програми проєктів місцевих ініціатив у Львівській області 5 мільйонів 328,5 тисяч гривень.

Загалом у галузях освіти, медицини, культури, спорту, благоустрою та інших планують реалізувати 68 проєктів.

Перейти до вмісту