Протягом року у Дрогобицькій громаді реалізували 7 проектів у галузі культури

8:22 19 Листопада 2021

Впродовж 2021 року у Дрогобицькій громаді було реалізовано сім проектів у сфері культури, в рамках обласного конкурсу місцевих ініціатив.

Щорічно Львівська обласна рада з облдержадміністрацією проводить Конкурс місцевих ініціатив, відомий в народі як Конкурс мікропроектів. Умови конкурсу передбачають співфінансування, тому частину коштів на кожен з поданих проектів надає Дрогобицька міська рада.

Завдяки реалізації проектів, вдається зміцнювати матеріально-технічну базу установ культури, створювати комфортні та безпечні умови для отримувачів послуг та впроваджувати сучасні інноваційні технології.

Нагадуємо, що проектами-переможцями 2021 року стали:
1. Дрогобицька дитяча художня школа на вул. Лесі Українки, 37 – придбання обладнання для дистанційних відеозанять та інтерактивного навчання учнів, під час карантину та після його завершення.
2. Дрогобицька дитяча музична школа №2 ім. Романа Сороки на вул. Лесі Українки, 41 – капітальний ремонт окремих внутрішніх приміщень.
3. Дрогобицька дитяча музична школа №1 на вул. Тараса Шевченка, 10 – придбання меблів для Дрогобицької дитячої музичної школи №1.
4. Народний Дім с.Раневичі Дрогобицької ТГ – придбання звукопідсилювальної апаратури для Народного дому.
5. Дрогобицька дитяча музична школа №2 ім. Романа Сороки – придбання обладнання для кабінетів музично-теоретичних дисциплін.
6. Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича – придбання обладнання (будиночки ярмарково-торгівельні) для проведення тематичних ярмаркових заходів в м.Дрогобичі.
7. Народний дім ім. Івана Франка – заміна віконних конструкцій на енергозберігаючі та реконструкція дверей у Народному домі ім. І.Франка.

Всі сім проектів-переможців протягом року були успішно реалізовані управлінням культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради.

Долучилась до написання та подання проектів КУ «Інститут міста Дрогобича».

Перейти до вмісту