Проблему з підтопленням вулиці Бориславської вирішили: на черзі – площа Злуки

15:40 19 Вересня 2022

Сильні дощі та зливи – тест на роботу мережі водовідведення. У понеділок, 19 вересня, питання підтоплення вулиць через зливи та дощі порушили під час щотижневої апаратної наради у міській раді.

За словами комунальників, затяжні зливи призвели до підтоплення деяких ділянок вулиць міста та підвалів будинків. Підтопило й площу Злуки. Як повідомили у Департаменті міського господарства, після настання сприятливих погодних умов, заплановано проведення асфальтування площі. Відтак буде проведено роботи з прочистки ливневої каналізації.

Обговорюючи питання та технічні рішення, які допоможуть уникнути майбутніх підтоплень, комунальники також прозвітували, що завдяки інженерним рішенням, та проведеним роботам у попередні роки, вдалося позбутися проблем з підтопленням вулиці Бориславської, мікрорайону Коновальця, та територій, які прилягають до потічка Задубичний.

Нагадаємо, повідомити про проблему комунального характеру можна за допомогою е-сервісу «Відкрите місто», зателефонувавши на Гарячу лінію міста – (0324) 41-01-60. Також можна замовити послуги з оперативного усунення аварійних ситуацій в будинках, скориставшись Аварійною службою ЖЕО0800308212.

Фото: проведення інженерних робіт на вулиці Бориславській
у листопаді 2021 року

Перейти до вмісту